İŞ BULMA TEKNİKLERİ

İlginchizmetler.com hakkımızda 
İlginç Hizmetler, günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri bulacağınız bir websitesidir. ilginchizmetler.com ’a hem ücretsiz ilan verebilirsiniz hem de hayatınızı güzelleştirecek hizmetlere güvenli, ucuz ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.


İş nasıl Bulunur:

Günümüzde işsizlik rakamları gün geçtikçe artıyor. İş veren nitelikli işçi bulmakta zorlanıyor, işçi güzel bir iş yeri doğru bir iş veren bulmakta zorlanıyor. Hal böyle olunca iki tarafta birbirinden memnun olamıyor.  İşte bu yazıda iş nasıl bulunur,  Linkedin iş bulma teknikleri, evde iş sahibi olma, ek iş sahibi olma, iş nasıl bulunur, en iyi iş bulma siteleri ve iş bulma siteleri, Linkedin nedir, Linkedin ne demek konulara değineceğim.


Öncellike iş bulmak için agresif bir strateji geliştirmeniz lazım. Yani etrafa sessiz bir tonla iş arıyorum demek yerine internet ortamında iş arıyorum diye bağırmalısınız… Bir diğer deyişle işin size gelmesini değil, sizin işe gitmeniz gerekiyor.  Bu yüzden sadece iş bulma sitelerine bakmak yerine ya da iş ilanlarına bakmak yerine sizin de iş verene ulaşıp kendi pozisyonuzda birini arayıp aramadığını sorgulamanız lazım. İnternet ile beraber bu iş çok ama çok kolay oldu.

Düzgün bir cv sahibi olmakta iş bulmanızda çok ama çok önemlidir. CV’niz diğer adaylardan farklı olmalıdır. Bu yüzden cv’nize gerçekten ama gerçekten özen gösterin. 
https://ilginchizmetler.com/  da kreatif cv hazırlama hizmeti var. Eğer siz kendiniz güzel bir cv hazırlayamayacağınızı düşünüyorsanız burada yardım alabilirsiniz. Örneğin bir reklam ajansında çalışmak istiyorsunuz. Elbetteki bu alandaki kariyer sitelerine bakmanız gerekiyor ancak tüm sektördeki reklam ajanslarının mail adreslerini bulup onlara cv’nizi neden atmayasınız? Böylelikle hem işsizken boş vakit geçirmekten kurtulur hem de daha kolay iş bulmanızı sağlarsınız.
Elbetteki iş bulmak için kariyer siteleri de çok ama çok önemlidir. Ancak sadece bildiğiniz kariyer siteleri yerine Linkedin’i de çok ama çok aktif kullanmanızı tavsiye ederim. Neden? Bunu Linkedin bölümünde detaylı açıklayacağım…
Linkedin Nedir: Linkedin aslında günümüzdeki en iyi kariyer sitelerinden biridir. Bu sitede hem birçok iş ilanı var hem de size ilan olmadan bile birçok iş imkanının kapılarını açar. Örneğin birçok beyaz yakalı şahit olmuştur. İyi bir Linkedin profili olan adaylar ‘Headhunterlar’ tarafından görüşmeye çağırılır. Yani siz bir işe başvurmadan ya da bir ilana cv atmadan bir şirketin ik’sı sizi görüşmeye çağırır. O yüzden Linkedin profili çok ama çok önemlidir.
Ya da diyelim ki bir muhasebecisiniz ve muhasebe alanında iş arıyorsunuz. Linkedin’de birçok kişiyi ekleyip bu kişilere Muhasabe alanında iş arıyorum, eğer böyle bir eleman arıyorsanız beni de değerlendirmenizi tavsiye ederim şeklinde Linkedin’den kontaklarınıza mesaj atabilirsiniz. Böylelikle insanlar iş arama ilanı vermese dahi sizi görüp mülakata çağırabilir.  Bu yüzden Linkedin profilinizi düzgün hazırlayın. Alanınızda size iş bulmanızı sağlayacak herkes ekleyin. Kendinizle alakalı gruplara muhakkak katılın. Ayrıca kendi alanınız veya uzmanlığınız ile ilgili içerikler paylaşmayı da unutmayın. Bu da başkalarının dikkatini çekmenizi sağlayacak.
Ek İş İmkanı: Evden çalışmak isteyenler, ek iş imkanı arayanlar, part time iş bakanlar içinde birçok site var aslında. Bunlar içinde en popülerlerinden biri son dönemlerde şüphesiz ilginchizmetler.com İlginç bir yeteneğiniz, hobiniz veya uğraşınız varsa siteye ekliyorsunuz ve satılınca paranızı alıyorsunuz. Ücretsiz hizmet ekliyorsunuz. Kaybedeceğiniz hiç ama hiç bir şey yok. Ek iş arayanlar, evden çalışmak isteyenler, freelance iş arayanlar için gerçekten çok iyi bir seçenek.
.                                                                            https://ilginchizmetler.com/


Yorumlar